Ivan Alduk, modni dizajner

Dubravka je onaj tip suradnice i modno odgovorne osobe za koju imate osjećaj da ju poznajete čitav život. Svaka naša suradnja i priča je bila uspješna jer kada se ulozi toliko truda i strasti, a povrh svega znanja, onda jednostavno nema prostora za neuspjeh ili poluproizvod. Cool i chic modna novinarka, urednica i stručnjakinja jako bitna hrvatskoj modnoj sceni.

Ivan Alduk, modni dizajner

Envy Room, modni dvojac

U ovom poslu smo već 15 godina i od samih početaka tu nam je i Dubravka. Utjecajni ljudi u modi odavno s pravom daju Dubravkinom mišljenju težinu.

Tako i mi!

Envy Room, modni dvojac

KLISAB, modni dvojac

Svake sezone, prije početka revije, Dubravka dođe u backstage i s velikom znatiželjom ispituje i proučava kolekcije. Volimo te trenutke, jednako kao i njezino poimanje mode - komunicira ju jednostavno i nepretenciozno, ali uvijek informirano i stručno.

KLISAB, modni dvojac

Mihaela Dodić, vizažistica

Duda je genijalna, kreativna, osebujna, preporučila bih je cijelom svemiru!

Mihaela Dodić, vizažistica

Ana Vela, novinarka Nova TV

Kad je riječ o trendovima, komentiranju novih kolekcija i red carpeta, često zovem Dubravku jer modu ima u malom prstu. Ona to radi jezgrovito i konkretno.

Ana Vela, novinarka Nova TV

Ana Petričić Gojanović, vlasnica PR agencije PRIREDBA

Dubravke se sjećam još s početaka karijere, kada smo radili modne revije. Uvijek je bila modni znalac, korektna, poslovna, ali i nasmiješena! Takva je i ostala.

Ana Petričić Gojanović, vlasnica PR agencije PRIREDBA

Loredana Bahorić, modna dizajnerica

Prošlo je puno vremena otkad me Duda prvi put intervjuirala. Kroz godine; puno puta smo surađivale. Skoro da mogu prepoznati tekst koji je Duda pisala. Nekako, na njoj svojstven način, opiše kolekciju, uhvati nit i u par rečenica gotovo intuitivno prikaže kolekciju, osobu... Ima nešto sto bi svaki novinar trebao imati: intuiciju i pozitivan pristup. Baš volim Dudu; a i učila je od najboljih.

Loredana Bahorić, modna dizajnerica

Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica

Dubravku pratim već godinama i kada je jednom morala jutro uoči dočeka Nove Godine napraviti intervju sa mnom - znala sam da se rađa pouzdano, odgovorno i vrijedno novinarsko ime. Njezino druženje s nezaboravnom Anom Lendvaj dalo je jos jednu znalačku dimenziju njezinom profesionalnom razvoju. Danas je Ona ime kojem se vjeruje, osoba koju se pita i čije se poznavanje mode uvažava. Vrlo spontano i jednostavno kaze ono što je bitno. Ja joj vjerujem i iskreno jedva čekam procitati ili čuti njezin osvrt na aktualne modne teme.

Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.